Vloeren, de sfeervolle basis van elk interieur

U kunt terecht bij ons voor het leggen van al uw PVC - en laminaat vloeren. Ter voorbereiding van het leggen van uw aangeschafte vloer, verzorgen wij ook het egaliseren van uw ondervloer. Verder kunt u ons ook benaderen voor het leveren en plaatsen van uw plinten zowel het bekleden van uw trap. 

 

Heeft u al een vloer uitgekozen en aangeschaft maar nog geen legservice? Dan bent u bij VDA Stofferingen aan het juiste adres voor het installeren van uw vloer op een vakkundige wijze.

 

Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor het leggen van uw PVC vloer of laminaat? Neem dan contact op voor gratis advies of vraag een vrijblijvende offerte aan.


Heeft u nog geen PVC vloer aangeschaft en heeft u een vloer gezien? Onderstaande merken kunnen wij leveren en voldoen aan de "Duitse AgBB/DIBt norm" wat betekent dat deze PVC vloeren 100% veilig zijn en geen schadelijke stoffen bevatten:

Waarom staan hier geen pvc vloer prijzen vermeld?

Door steeds wisselende prijzen en voorraden bij leveranciers is het bijna onmogelijk geworden om dit bij te houden. Op deze manier kan ik ten alle tijden een actuele prijsindicatie afgeven. Vraag nu een vrijblijvende offerte aan.