Deze klanten gingen u voor ; lees hier hun ervaringen

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.


Lorenzo: Alles netjes afgerond. John en Saskia hebben mij goed geholpen! Kwaliteit en zekerheid bij dit bedrijf.

 

Mathijs: Goed advies, zelfs met een luik in de vloer is de pvc-visgraat netjes gelegd. De vloer is heel mooi geworden.

 

Jorinde: Zeer klantvriendelijk en vakkundig. Er is echt met ons meegedacht over welke mogelijkheden er allemaal waren voor onze vloer. We zijn heel blij met het eindresultaat.

 

N. Simons: Goede prijs, een zeer goed advies en een uitstekende plaatsing!

 

M. Reinders: Goede service en voelde vanaf het begin goed. Mooi staaltje werkt geleverd!

 

Manon Weijman: Heel flexibel en heel netjes gelegd! Super vloer

 

Marjan Zeinstra: Goede en snelle service

 

Marijn: VDA Stofferingen heeft bij ons een pvc visgraatvloer met grote planken gelegd. We hebben daarbij gekozen voor hoge plinten. We zijn er erg blij mee. Er is snel en netjes gewerkt en alle afspraken zijn keurig nagekomen. Het ziet er prachtig uit!

 

Johnny Muller: Uitstekende service en vloer is perfect gelegd. Bedankt sfeer en zo wij zijn super blij.

 

Siwan & Avital: Een maand geleden zijn wij terecht gekomen bij Vda stofferingen en wat zijn wij tevreden! In 1 maand tijd is onze PVC visgraat vloer besteld, gelegd, voorzien van plinten en zijn alle afwerkingen uitgevoerd. Ongelofelijk snel, maar bovenal professionele en vriendelijke service en medewerkers. Wij zijn ongelofelijk tevreden over onze vloer!

 

Jaco en Mieke: maand geleden een mooie pvc visgraat laten leggen. vanaf het eerste contact tot het opleveren van de vloer is perfect gelopen. Zeer vakkundige mens en die weten waar ze het over hebben en alles in goed overleg. we zijn er heel erg blij mee hoe ons huisje eruit ziet! Wij raden daarom VDA zeker aan als u een een pvc vloer wilt die er vakkundig ingelegd wordt en waar duidelijkheid en vriendelijk voor op staat. nogmaals bedankt voor deze geweldige vloer.

 

Sharon: Wij zijn zeer te spreken over de professionele aanpak van John. Kwaliteit staat hoog in het vaandel. Afspraak is afspraak en geen vraag te veel. Wij zijn enorm blij met onze PVC vloeren! Zeer zeker een aanrader!

 

Lisa: Enkele weken geleden is de PVC vloer bij ons op de begane grond gelegd door John. Prachtige lichtgrijze kleur en het loopt vlekkeloos over van de voordeur via de hal en keuken tot de achterdeur. Tevens de hele vloer laten egaliseren en algehele plinten en deurmat laten plaatsen. Tevreden over het vakmanschap, de service en het resultaat. Wij zijn heel erg blij met onze mooie keuken. Bedankt!

 


Uitgevoerd werk door VDA Stofferingen bekijken ... volg ons op onze Facebook pagina! of Instagram